پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران
رئیس کل سازمان نظام پرستاری در برنامه روی خط خبر با اشاره به 4 معضل اساسی برای جامعه پرستاری، گفت: براساس کمبود نیروی موجود در مراکز درمانی و 3 سال توقف جذب نیرو، جذب سالانه حداقل 10 هزار نفر پرستار، نیاز حداقلی سیستم سلامت است.
رئیس نظام پرستاری سمنان با بیان این که طرح قاصدک معضل بزرگ نظام پرداخت به شمار می رود، گفت: خواسته به حق پرستاران این است که طرح قاصدک هر چه سریعتر برچیده شود و کارانه از اضافه کار تفکیک شده و هر یک در قالب خود پرداخت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مشکلات متعدد دانشجویان گفت: در حال حاضر بیمارستان ها با کمبود شدید نیروی پرستاری روبرو هستند.
افتادن گذر بچهها به بیمارستان و نیاز به بستری شدن آنها به دلیل بیماری، یکی از ناراحتکننده ترین موضوعاتی است که خانواده ها، پرسنل بیمارستانی و از همه مهم تر خود بچه ها تجربه میکنند.
در نخستین جلسه سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، مقرر گردید، ۱۰ هزار پرستار طی ماه های آینده استخدام شوند.
نخستین نشست کارگروه ویژه اصلاح نظام پرداخت پرستاران در محل سازمان نظام پرستاری برگزار شد.
هیات مدیره نظام پرستاری شیراز صبح روز دوشنبه نشستی با رابطین پرستاری در بیمارستان شهید فقیهی شیراز برگزار کرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در جشن روز دانشجو که توسط سازمان نظام پرستاری برگزار شد، گفت: سال 2020 از سوی سازمان بهداشت جهانی به نام پرستاری نامگذاری شده است و امیدواریم بتوانیم برنامه هایی در خور منزلت پرستاری در نظر بگیریم.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری در جشن روز دانشجو با بیان این که دانشجویان باید حضور فعالی در صحنه داشته باشند، گفت: به دنبال اصلاح آیین نامه ویژه پرداختی دانشجویان پرستاری هستیم.
دکتر فریدون لایقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معمولا مردم سر صحنه تصادف از روی دلسوزی و ناآگاهی تلاش می کنند مصدوم را از وسیله نقلیه بیرون بکشند که این کار موجب قطع نخاع می شود؛ ممکن است فرد آسیب دیده فقط دچار شکستگی مهره های گردنی، کمری و قفسه سینه شده باشد اما با جابجایی دچار معلولیت خواهد شد. وی اضافه کرد: حتما قبل از جابجایی مصدوم باید ثابت کردن گردن و ستون فقرات توسط امدادگران انجام شود. بطور مثال فردی از روی دلسوزی خواسته است مادرش را هنگام تصادف از خودرو بیرون بکشد و حال او دچار قطع نخاع شده است. وی خاطر نشان کرد: بطور متوسط آمار بروز آسیب نخاعی در دنیا در سال، 25 نفر به ازای هر یک میلیون نفر است که این آمار در ایران به 72 نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت می رسد به آن معنا که سالانه 6 هزار نفر در ایران دچار ضایعه نخاعی می شوند. این فوق تخصص جراحی ترمیمی دست و اعصاب محیطی اظهار داشت: بنابر این با توجه به اینکه ایران در صدر کشورهای دارای معلولیت قرار دارد با رعایت همین نکته ساده یعنی جابجا نکردن مصدومان هنگام تصادف می توان میزان درصد معلولیت ناشی از تصادف را کاهش داد. لایقی گفت: علاوه بر جابجایی غیر اصولی مصدومان هنگام تصادف، دلایل آمار بالای معلولیت و مرگ و میر ناشی از تصادف متعدد است. بطور مثال جاده ها ایمنی لازم را ندارند که باید فکری اساسی برای آن شود. همچنین تجهیزات ایمنی ناکافی خودروها و فرهنگ رانندگی نیاز به اصلاح دارد. وی یادآور شد: انجام اقدامات توانبخشی در فاصله زمانی 6 ماه تا یک سال پس از وقوع حادثه نقش مهمی در بهبود بیماران ضایعه نخاعی دارد.
جهت عضویت در سازمان لطفاروی لینک زیر کلیک بفرمایید
عضویت درسازمان
به باشگاه رفاهی سازمان نظام پرستاری بپیوندید
ارائه خدمات ویژه رفاهی و گردشگری همکاران محترم
عضویت در باشگاه رفاهی نظام پرستاری
مرکز آموزش سازمان نظام پرستاری
با ارائه خدمات ویژه آموزشی عمومی و تخصصی پرستاران با امتیاز آموزش مداوم
ثبت نام در سامانه آموزش
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت شیوع ویروس آنفلوانزا در کشور پرداخت.
کارشناس پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بیش از ۳۰ نفر با دریافت عضو حیات دوباره گرفتند.
اخبار حوزه دانشجویی
آرشیو اخبار حوزه فرهنگی و رفاهی
آرشیو اخبار حوزه آموزش و پژوهش