بی عدالتی مشکل اصلی نظام پرداخت در وزارت بهداشت است/ ضرورت تعدیل در پرداختی های کادر درمان
یک فعال صنفی پرستاری در خصوص مشکلات کادر درمان در نظام سلامت گفت: در حال حاضر مشکل اصلی کادر درمان، نظام پرداخت غلطی است که در وزارت بهداشت رواج پیدا کرده و سبب بی انگیزگی در بین کادر درمان شده است .
احسان فرهاد ملاشاهی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری با اشاره به مشکل نظام پرداخت در وزارت بهداشت گفت: بی عدالتی، مشکل اصلی در نظام پرداخت محسوب می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر با ترجمه کتاب کالیفرنیا و اجرای طرح فی فورسرویس و عدم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، خدمات درمانی توسط پرستاران ارائه می شود اما پرداختی ها به پزشکان صورت می گیرد که به نوعی بی عدالتی را در نظام پرداخت ایجاد کرده است .
این کارشناس پرستاری خاطر نشان کرد: تنها در صورتی عدالت در پرداخت ها انجام می شود که پرداختی به نسبت عملکرد هر فرد باشد و هیچ گونه تبعیض و اختلاف دریافتی چندین برابری وجود نداشته باشد.
فرهاد ملاشاهی در پایان افزود: با توجه به تحریم ها و شرایط اقتصادی کشور، اگر کارانه های پزشکان کمتر شود، امکان برقراری عدالت وجود خواهد داشت و این تحریم ها نباید تنها برروی دریافتی یک گروه خاص تاثیر گذار باشد.
This is trial version.