|
یعقوب قدسیان سرشت در گفت و گو با خبرنگار نظام پرستاری افزود: قرارداد سازمان نظام پرستاری برای سفر زیارتی پرستاران به مشهد مقدس از نوروز امسال نهایی شد و قرارداد خرید خدمات گردشگری و رفاهی برای سفر پرستاران به شهر بابلسر نیز مراحل نهایی را سپری می کند و پرستاران از نوروز امسال می توانند از فضاهای اقامتی در شهر بابلسر نیز استفاده کنند.
معاون سازمان نظام پرستاری گفت: ارائه خدمات رفاهی و اقامتی بیشتر به پرستاران در شهرهای دیگری نیز مد نظر است که اگر قرارداد آنها با سازمان نظام پرستاری نهایی شود این خدمات گسترش می یابد.
وی ادامه داد: بر اساس قرارداد منعقده این خدمات رفاهی، گردشگری و زیارتی تابستان سال آینده نیز وجود خواهد داشت.
قدسیان درباره هزینه این خدمات نیز گفت: با توجه به قرارداد کلانی که سازمان نظام پرستاری با طرف قرارداد و ارائه دهنده خدمات اقامتی بسته است، می توانیم قیمت ها را بشکنیم و این خدمات را با هزینه کمتر به پرستاران ارائه کنیم.
وی افزود: با این وجود سازمان نظام پرستاری درآمد اختصاصی ندارد که بتواند برای ارائه این خدمات به پرستاران یارانه بدهد.
معاون پشتیبانی سازمان نظام پرستاری با اشاره به آخرین وضعیت سامانه عضویت پرستاران گفت: خوشبختانه فعالیت سامانه عضویت اینترنتی سازمان نظام پرستاری با استقبال خوب پرستاران و هیئت مدیره های نظام پرستای در اقصی نقاط کشور مواجه است و با فعالیت آن بانک اطلاعاتی اعضای سازمان نظام پرستاری در حال تکمیل شدن است.
وی گفت: بانک اطلاعات اعضای سازمان نظام پرستاری شامل اطلاعات فردی اعضا، آدرس محل سکونت و محل خدمات و به خصوص کدپستی است که از طریق آن می توانیم مجلات و خبرنامه های سازمان را به دست اعضا برسانیم.
قدسیان ادامه داد: همچنین شماره تلفن همراه اعضای سازمان در این بانک اطلاعاتی ثبت و ذخیره می شود تا بتوانیم با استفاده از سیستم SMS سازمان پیامهای لازم را در اسرع وقت به اطلاع اعضای سازمان نظام پرستاری برسانیم.
وی ادامه داد: با استفاده از اطلاعات این بانک اطلاعاتی در آینده برنامه هایی برای نظرسنجی و گرفتن کمک های فکری از پرستاران سراسر کشور داریم و به خصوص با توجه به تدوین نقشه راه پرستاری در تدوین این نقشه نیز حتماً از نظرات اعضای سازمان نظام پرستاری نیز بهره مند می شویم.
معاون سازمان نظام پرستاری گفت: برقراری ارتباط دوسویه با پرستاران از طریق فضای مجازی نیز از جمله برنامه های سازمان است که به خصوص از این طریق موضوع میزان پیشرفت اجرای قانون ارتقای بهره وری در شهرهای مختلف را با همکاری هیئت مدیره های نظام پرستاری پیگیری می کنیم.
پایان خبر
|