1399/07/29١١:٤٠
در نشست مشترک معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید با هیات رییسه سازمان نظام پرستاری مطرح شد
دکتر میرزابیگی: لزوم اطلاق عنوان شهید، بهره مندی از قطعه شهدا و تکریم کادر درمان جانباخته در مقابله با کرونا
رئیس کل سازمان نظام پرستاری، گفت: برخورداری مدافعین سلامت اعم از پرستاران و دیگر مدافعین سلامت آسیب دیده از کرونا به ویژه مبتلایانی که عوارض آن به صورت معلولیت باقی مانده؛ می بایست به تناسب از درصد جانبازی و ایثارگری برخوردار شوند و آن دسته از عزیرانی که مدت دو ماه یا بیشتر در بخش های کرونا خدمت کرده اند، از امتیازاتی هم چون ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر (ارشد، دکترا و ...) همانند امتیازات رزمندگان برخوردار شوند تا باعث تشویق و انگیزه بیشتر برای خدمت در بخش های کرونایی برای سایر پرستاران و مدافعین سلامت جوان فراهم شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری؛ رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار درباره تعیین مصداق شهدای سلامت عنوان کرد: براساس آییننامه تنظیمشده توسط شورای عالی امنیت ملی مقرر شده است کمیتهای با مسئولیت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با عضویت بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان امور اداری و استخدامی و شورای عالی امنیت ملی تشکیل و نسبت به تعیین مصادیق شهدای عرصه سلامت تصمیمگیری کنند.
وی افزود: این کمیته با دعوت وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شده است و انشاءالله به زودی براساس لیستی که در اختیار این وزارتخانه است، شهدای عرصه سلامت معرفی خواهند شد.
در ادامه این دیدار؛ دکتر محمد میرزابیگی رییس کل سازمان نظام پرستاری با توجه به رشادات ها و ایثارگری های جامعه پرستاری،گفت: به آیین نامه مصوب ایراداتی وارد است که باید مرتفع شود.
دکتر میرزابیگی گفت: آیین نامه مربوط به شهید خدمت، مصوبه ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا؛ در نگاه اول بسیار محدود بوده و بخش عمده ای از مدافعان سلامت در پروسه خدمت رسانی از شمولیت آن خارج و در نتیجه سبب تضییع حق و حقوق این شهدای مظلوم و خانواده هایشان می شود و با عنایت به طولانی شدن موضوع کرونا می بایست اقدامات انگیزشی و ایجابی نیز به گونه ای برنامه ریزی شود که امکان ادامه دفاع با کیفیت مدافعین سلامت به صورت خود خواسته و از سر شوق دوام یابد.
وی گفت: برای تعیین مصادیق شهدای خدمت و سلامت از طریق تشکیل سیستم کنترل و پایش همکاران مبتلا و بستری در بخش های حاد و مراقبت های ویژه، باید به گونه ای عمل شود که در صورت شهادت؛ بلافاصله امکان استفاده از عنوان شهید، استفاده از قطعه شهدا و تکریم و تقدیس این عزیزان میسر باشد تا بازماندگان و خانواده مکرم شان بیش از درد از دست دادن عزیزانشان؛ شاهد بی مهری ها و کم لطفی هایی همچون قضایای سیرجان، قم و ... نباشند.
مشمولین پرستار ارائه دهنده خدمت در مقوله "مراقبت در منزل" که بار زیادی از خدمات سلامت را در شرایط فعلی بر دوش می کشند، در این آیین نامه دیده نشده اند و باید در این مقوله مهم، جامع و جامعه نگر نگاه ویژه ای به آن معطوف داشت و این آیین نامه به عزیزان شاغل در این بخش هم تعمیم داده شود.
دکتر میرزابیگی افزود: برخورداری مدافعین سلامت اعم از پرستاران و دیگر مدافعین آسیب دیده از کرونا به ویژه مبتلایانی که عوارض آن به صورت معلولیت باقی مانده؛ می بایست به تناسب از درصد جانبازی و ایثارگری برخوردار شوند و آن دسته از عزیرانی که مدت دو ماه یا بیشتر در بخش های کرونا خدمت کرده اند، از امتیازاتی هم چون ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر (ارشد، دکترا و ...) همانند امتیازات رزمندگان برخوردار شوند تا باعث تشویق و انگیزه بیشتر برای خدمت در بخش های کرونایی برای سایر پرستاران و مدافعین سلامت جوان فراهم شود.

نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |