1400/04/16٠٧:٢٨

عضو شورایعالی سازمان نظام پرستاری:

دولت آینده به مطالبات پرستاران توجه ویژه کند

دولت آینده به مطالبات پرستاران توجه ویژه کند

عضو شورایعالی سازمان نظام پرستاری گفت: در خواست داریم دولت سیزدهم به مطالبات پرستاران که از سال ها قبل مطرح بوده ، توجه ویژه ای داشته باشد. 

اعظم فخر محمودی در گفت و گو با  خبرنگار سازمان نظام پرستاری بیان کرد: با شروع پیک پنجم کرونا پرستاران با توجه به خستگی که از قبل وجود داشت، در این پیک با مشکلاتی مواجهه هستند؛ از جمله مشکلات پرستاران می توان به کمبود و سهمیه بندی تجهیزات حفاظتی اشاره کرد؛ برای مثال در برخی از مراکز بیمارستانی تجهیزاتی که برای پرستاران توزیع می شود، غیر پزشکی بوده که این مسائل و مشکلات تهدیدی برای سلامتی کادر درمان است.

عضو شورایعالی سازمان نظام پرستاری گفت: مسئله کمبود نیروی پرستاری مسئله ای است که سالهاست بیمارستان ها با این کمبود دسته پنجه نرم می کنند. با آغاز بحران کرونا این کمبود بیشتر از گذشته حس می شود و شروع پیک پنجم با توجه به فشرده شدن شیفت ها، افزایش مراجعین و نبود مرخصی تشویقی حجم کاری و فرسودگی پرستاران را زیادتر کرده است .

محمودی افزود: با توجه به سختی کار پرستاران در مبارزه با این ویروس، پرداخت  ناعادلانه حق کرونا مغایر با دستورالعمل های وزارت بهداشت به دلیل نبود اعتبارات لازم یکی از مشکلاتی هست که باعث عدم انگیزه در پرستاران می شود.

وی در خصوص اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری عنوان کرد: اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری باعث هویت بخشی فعالیت پرستاران است؛ در این خصوص باید توجه داشته باشیم این قانون به درستی و بارعایت روال اداری منظمی اجرا شود، تا پرداختی ها شفاف باشد ومانند قاصدک امکان اعمال سلیقه موجب تضییع حقوق پرستاران نشود.

عضو شورایعالی سازمان نظام پرستاری خاطر نشان کرد: پرستاران شرکتی از نظر کار و انجام وظایف هیچ تفاوتی با نیروی رسمی ندارند؛ اما از نظر نظام پرداخت برای آنها تفاوت وجود دارد؛ برای مثال  نیروی شرکتی بر اساس قانون کار و نیروی رسمی بر اساس" نظام هماهنگ پرداخت" دریافتی دارند. که این  تفاوت در پرداختی ها نشان می دهد نیروی شرکتی حدودا نصف حقوق یک نیروی رسمی را دریافت می کند.

وی ادامه داد:  با توجه به اینکه نیروی شرکتی علاوه بر دریافتی متفاوت از امکانات رفاهی دانشگاه و ثبات در شرایط کاری و... محروم می باشد ، که این نا عدالتی ها رابطه مستقیم با تضعیف شدن روحیه پرستاران دارد .

محمودی در پایان تصریح کرد: در خواست داریم دولت سیزدهم به مطالبات پرستاران که از سال ها قبل مطرح بوده ، توجه ویژه ای داشته باشد؛ که اهم این مطالبات، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، اجرایی شدن قانون مشاغل سخت و زیان آور برای شغل پرستاری، بر قراری فوقالعاده خاص، اجرای صحیح قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، جذب نیروی پرستاری و الکترونیکی شدن پرونده ها و جمع شدن اوراق پرونده ها می باشد .


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: