1400/03/31٠٧:٣٦

خدمات مدافعین سلامت در ایام شیوع کرونا قابل تحسین است

خدمات مدافعین سلامت در ایام شیوع کرونا قابل تحسین است

آیت الله علما گفت: یکی از برنامه های خوبی که در دهه کرامت توسط عوامل اجرایی جشن های دهه کرامت برگزار می شود تجلیل از کادر درمان و موافعین سلامت است و جزء تجلیل و سپاس گذاری کار دیگری از ما ساخته نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری به نقل از فارس؛ آیت الله مصطفی علما در مراسم تجلیل از مدافعین سلامت و خانواده شهدای سلامت استان کرمانشاه اظهار کرد: مدافین سلامت نقش بسیتر بزرگی در فرایند انتخابات ایفا کردند و فداکارای کادر درمان به گونه ای است که جان خود را در راه سلامت بیماران فدا کردند.

وی افزود: امام خمینی (ره) در مدتی که در بیمارستان بستری بودند بعد از ترخیص فرمودند هنگامی که بیمار وارد بیمارستان می شود تمام امیدش به پزشکان و پرستاران است.
امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: یکی از برنامه های خوبی که در دهه کرامت توسط عوامل اجرایی جشن های دهه کرامت برگزار می شود تجلیل از کادر درمان و موافعین سلامت است و جزء تجلیل و سپاس گذاری کار دیگری از ما ساخته نیست.

علما خاطر نشان کرد: امروز خانه رسول الله(ص) خانه علم و دانش و بصیرت افزایی است و امام خمینی (ره) به دنیا آگاهی داد و با سن بالا هم سبب سقوط رژیم پهلوی و هم سبب تحول در جهان شد و شعار نه غربی و نه شرقی را مطرح کرد.

وی با اشاره به خاطره ای امام خمینی (ره) گفت: خبرنگاری از امام خمینی (ره) پرسید حال که نه مشروطه ای وجود دارد و نه حکومت پهلوی با چه چیزی حکومت خواهید کرد و امام راحل در جواب فرمودند با اسلام حکومت می کنیم.

امام جمعه کرمانشاه بیان کرد: حمله به رای دهندگان ایرانی در برخی کشورهای خارجی نشان دهنده ترس آنان از اسلام است و امروز ایران مقدرانه با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی در مقابل آمریکا ایستاده است.
علما ادامه داد: بزرگترین تحول را امام راحل، مقام معظم رهبری، شهدا و مدافعین سلامت انجام دادند و به گردن تمام مردم حق دارند و امام خمینی (ره) سبب استقلال مردم در تمامی عرصه ها شد.

وی با اشاره به برگزیده شدن حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهور کشور تصریح کرد: آیت الله رئیسی از ابتدای انقلاب در مدیریت کشور حضور داشته و صداقت داشتن ایشان با مردم از همه چیز مهم تر است.

*خدمت رسانی ۳۵۰۰ پرستار و پزشک کرمانشاهی به بیماران کرونایی 

حجت الاسلام علی محبی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مراسم تجلیل از کادر درمان و خانواده شهدا سلامت اظهار کرد: در استان کرمانشاه ۲۳ بیمارستان پذیرش بیماران را با ۱۴۰۰ تخت به عهده داشتند، ۲۵۰۰ پرستار و بیش از ۱۰۰۰ پزشک و متخصص در جبهه سلامت در حال خدمت هستند.

وی افزود: ۱۸ نفر از این عزیزان در راه حفظ سلامت دیگران از جان خود گذشتند و به شهادت رسیدند و باعث افتخار دانشگاه و کشور هستند که به خانواده این عزیزان تبریک میگوییم و یاد و خاطره آنها همواره در ماندگار خواهد بود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا اجازه ندادیم هیچ بیماری پشت درب های بیمارستان معطل شود و کادر درمان در این مدت زحمات بسیاری کشیدند.
در پایان این مراسم از ۹ خانواده شهید سلامت و ۱۲ نفر از کادر درمان بیمارستان های کرمانشاه تجلیل به عمل آمد.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: