1401/02/04١٤:٠١

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری گچساران:

قانون ارتقاء بهروری برای پرستاران وزارت نفت اجرا نشده است/70درصد پرستاران صنعت نفت شرکتی هستند

قانون ارتقاء بهروری برای پرستاران وزارت نفت اجرا نشده است/70درصد پرستاران صنعت نفت شرکتی هستند

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری گچساران گفت: مهمترین دغدغه پرستاران شرکت نفت اجرا نشدن قانون ارتقاء بهره‌وری است. 70 درصد پرستاران صنعت نفت نیز شرکتی و بلاتکلیف هستند.

عمار حسینی نیک در گفت و گو با خبرنگار سازمان نظام پرستاری افزود: حدود 12 منطقه، بیش از 20 بیمارستان و پلی کلینیک و دهها درمانگاه عملیاتی نواحی صنعتی شرکت نفت در کشور داریم که بیشتر در منطقه حوزه عملیاتی جنوب هستند، در واقع اکثر مراکز سازمان بهداشتی و درمانی شرکت نفت در جنوب کشور است.

وی ادامه داد: جنوب کشور به دلیل منطقه عملیاتی بودن، خطرات بیشتری را نسبت به مناطق دیگر دارد. همچنین با توجه به شرایط آب و هوایی فعالیت پرستاران در این مناطق بالطبع سخت تر از مناطق دیگر است.

 رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری گچساران گفت: قوانینی در کشور برای کادر درمان وجود دارد که شاخص‌ترین این قوانین؛ قانون ارتقاء بهروری است. این قانون برای پرستاران شرکت نفت اجرا نمی‌شود. این موضوع خلاف قانون است و پیگیری هایی نیز در این باره صورت گرفته اما بدون نتیجه باقیمانده است.

وی ادامه داد: قانون ارتقاء بهره‌وری همان قانون کاهش ساعت کاری پرستاران است که در وزارت بهداشت اجرا شد و بر اساس آن با افزایش سابقه پرستاران یا بر اساس سختی کار آنها، ساعت کاری در طول هفته کم می‌شود اما این قانون برای پرستاران شرکت نفت اجرا نمی گردد.

 حسینی نیک گفت: اکثر پرستارانی که در جنوب کشور هستند؛ درشرایط آب و هوای نامناسب فعالیت می‌کنند. لازم است به آنها توجه شود. علاوه بر اجرای قانون ارتقاء بهره وری ضرورری است قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز هرچه سریعتر برای پرستاران اجرا شود.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری گچساران بیان کرد: عدم امنیت شغلی در میان پرستاران شرکت نفت مشکل دیگری است که پرستاران نواحی جنوبی کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. بیش از 70 درصد پرستاران سازمان بهداشت شرکت نفت؛ پرستاران شرکتی هستند که امنینت شغلی ندارند.

نارضایتی پرستاران شرکتی صنعت نفت

وی ادامه داد: پرستاران شرکتی با حقوق کم همان خدماتی را ارائه می دهند که پرستاران رسمی انجام می دهند. حتی در بحران کرونا نیز همانند پرستاران  دانشگاههای علوم پزشکی خدمت کردند اما متاسفانه؛ آنچنان سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و کارکنان آن دیده نشدند و انتظار داریم وزارت نفت در آزمون های آینده بر خلاف سال های گذشته سهمیه های استخدامی برای همکاران این حوزه اختصاص دهد.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری گچساران بیان کرد: وقتی پرستار شرکتی با وجود فعالیت یکسان، نسبت به همکاران خود حقوق کمتری می‌گیرد موجب کاهش انگیزه آنان خواهد شد.

تاخیر 10 ماهه در پرداخت کارانه پرستاراندر شرایط کرونا

حسینی نیک در خصوص تاخیر در دریافت کارانه ها در بیمارستان های علوم پزشکی ضمن تشکر از مجموعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد که در حدود 2 ماه گذشته با وجود مشکلات مالی دانشگاه و پایان سال، 6 ماه کارانه پرداخت کردند  تصریح کرد:  کارانه پرستاران مبلغ کمی هست و تاخیر 10 ماهه دارد که با توجه به شرایط کرونا از مسئولان تقاضامندیم پرداختی ها به روزتر شود.

وی گفت: متاسفانه تعدیل نیرو در تمامی بیمارستان های کشور در حال انجام است که باعث بیکاری حدود یکصد پرستار در گچساران شده است و خواهد شد و با توجه به ایثارگری و خدمت خالصانه همکاران عزیز پرستار در بدترین شرایط بیماری کووید 19 که موجب خسارات جبران ناپذیر روحی و جسمی در آنان شده است از مسئولان امر خواهش می کنیم به فرمایشات و دستورات رهبر فرزانه انقلاب و ریاست محترم جمهور در خصوص رسیدگی به مشکلات و تبدیل وضعیت پرستاران هرچه زودتر جامه عمل بپوشانند.

خبرنگار : مهدیه اسلامی 


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: