1401/06/23١٣:٠٦

گفت و گو با برخی از اعضای شورای عالی پیرامون جشنواره فرهنگی ورزشی 1401

گفت و گو با برخی از اعضای شورای عالی پیرامون جشنواره فرهنگی ورزشی 1401

در خصوص کمیت و کیفیت دهمین دوره جشنواره فرهنگی و ورزشی با برخی از اعضای شورای عالی به گفت و گو پرداخته‌ایم که در ادامه می خوانید.

به گزارش سازمان نظام پرستاری؛ دهمین دوره مسابقات ورزشی پرستاران کشور در شهر اصفهان برای ارتقای سلامت جسمی و بازسازی روحیه پرستاران برگزار شد. در حاشیه این مراسم خبرنگار ما گفت و گوهایی در خصوص کمیت و کیفیت جشنواره داشته که در ادامه می خوانید.

جشنواره ورزشی باعث همدلی بیشتر پرستاران شد

اعظم فخر محمودی عضو شورای عالی درباره برگزاری جشنواره ورزشی و فرهنگی گفت: جشنواره ورزشی و فرهنگی فرصتی بسیار عالی برای همدلی و آشنایی همکاران شهرهای مختلف درسایه ی رقابتهای دوستانه بود و البته پس از مدتها قرنطینه و سختی هایی که پرستاران از نظر روحی و جسمی متحمل شدند، در واقع یک فرصت بود تا در کنار رقابت به جسم و روح خود نیز توجه بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: برگزاری چنین جشنواره ای با تعداد زیاد شرکت کننده قطعا کار سخت و سنگینی است و پیشنهاد دارم در سال آینده برای برگزاری چنین مسابقه ای ابتدا مسابقه استانی برگزار شود و نفرات برگزیده به مرحله کشوری اعزام شوند.

لزوم زمان‌بندی مناسب‌تر برای بازی‌های تیمی

علی اکبر جراحیعضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری در حاشیه این رویداد بیان کرد: این رویداد بعد از دو سال دوباره برگزار شد و احتمال وجود کم و کاست‌ها وجود داشت، اما نکات مثبت رویداد بیش از نکات منفی آن بود.

جراحی مطرح کرد: امیدواریم در یازدهمین دوره شاهد زمان‌بندی بهتر برای بازی‌های گروهی و تیمی باشیم و از ایجاد تغییرات بدون برنامه‌ریزی جلوگیری کنیم و با برنامه‌ریزی‌های اصولی‌تر رویداد اجرا شود. البته قابل ذکر است که تغییرات در قانون و آیین‌نامه‌های مرتبط با تیم‌ها و محل برگزاری به دو سال تعطیلی جشنواره باز می گردد.

وی در ادامه پیشنهاد کرد: باید مسابقات مقدماتی در سطح منطقه‌های ده گانه کشوری و مسابقات نهایی در مرکز اصلی برگزار شود. این امر سبب افزایش کیفیت و کمیت مسابقه می‌شود و می‌توان ازدحام جمعیت را کنترل کرد.

دشواری تمرکز 1500 نفر در زمان و مکان خاص

عادل علی نشان عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری نیز در حاشیه این رویداد بیان کرد:جشنواره ورزشی به خوبی برگزار شد. تمرکز این جمعیت در زمان و مکان خاص خیلی سخت بود.

علی نشان ادامه داد: دهمین دوره جشنواره با استقبال بی‌نظیر مواجه گشت و عوامل اجرایی خیلی زحمت کشیدند از همه دست‌اندرکاران این جشنواره تشکر می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: نقص‌هایی نیز درجشنواره وجود داشت اما ازاین نقص‌ها با وجود ازدحام جمعیت می‌توان چشم پوشی کرد و از آنها گذشت، اما در نظارت بر اجرا نقص داشتیم. یعنی نظارت کافی انجام نمی‌شد. دقیقاً این مسئله در شنا و چند رشته دیگر بسیار واضح بود و احساس می کنم که افرادی غیر از پرستار در مسابقات انفرادی شرکت داشتند، نقص‌های نظارتی باید با کمک گرفتن از اعضای شورای عالی برطرف می‌شد.

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری افزود: کمبود خدمات‌رسانی به ورزشکاران همچون نبود آب معدنی سبب اعتراض ورزشکاران کل کشور شده بود و باید در دوره‌های بعدی این نواقص حل شود.

علی نشان در ادامه پیشنهاداتی برای بهتر برگزار شدن رویداد ارایه داد و بیان کرد:  تجربه رویداد اصفهان بسیار خوب بود. تجربه‌ای بود که ما بتوانیم جشنواره های گسترده را بدون کم و کاستی اجرا کنیم مگر اینکه این نواقص را هیئت‌های دیگر نیز اعلام کنند تا برطرف شود. سال دیگر نیز جشنواره برگزار می‌شود و باید هیئت ناظر متشکل از اعضای شورای عالی پرستاری باشد.

لزوم ایجاد نظارت قوی بر رشته‌های ورزشی

اسماعیل صفری نژاد عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری در خصوص کیفیت و کمیت رویداد بیان کرد: جشنواره عالی برگزارشد و بعد از دوران سخت کرونایی پرستاران به چنین رویداد نشاط آوری نیاز داشتند.

صفری نژاد ادامه داد: اما در مورد کیفیت مسابقات و سطح مسابقات اگر بخواهیم صحبت کنیم در برخی از رشته‌ها همانند تیروکمان، تنیس و فوتسال همکاران عملکرد درخشانی داشتند و می‌توانند در سطح‌های ورزشی بالاتر همانند المپیک فعالیت کنند.

وی مطرح کرد: بر اساس انتقادات شرکت‌کنندگان در دهمین رویداد نظارت کافی وجود نداشت. به طور مثال در مورد قرعه‌کشی که در مرحله حذفی بود به ما گفته بودند که با حضور خود شرکت کننده‌ها قرعه کشی می شود که متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری در ادامه تصریح کرد:هیئت مدیره اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بسیار خوب همکاری کردند و از آنها سپاسگزاریم، اما کیفیت ورزشگاه و کارگاه‌ها مناسب نبود و سلف سرویس به خوبی عمل نکرد و انتظار بیشتری داشتیم.

صفری نژاد در پایان خاطر نشان کرد: در رویداد سال آینده باید در امر نظارت قوی‌ترعمل شود و نظارت در هر رشته ورزشی و سالن‍‌ها بیشتر باشد.

سید رضا رمضانی عضو شورای عالی نظام پرستاری افزود: باتوجه به بحران کرونا و شرایط به وجود آمده در کشور، نزدیک سه سال جشنواره ورزشی و فرهنگی پرستاران برگزار نشد.اما امسال با حمایت سازمان نظام پرستاری، کمک های وزارت بهداشت  و هیئت مدیر اصفهان این جشنواره در شهر تاریخی اصفهان برگزار شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه این جشنواره با استقبال زیادی از پرستاران مواجه شد.  اما برگزاری این جشنواره می توانست با ورود برخی از مسئولان دیگر به نحو بهتری برگزار شود.

رمضانی گفت: محل اسکانی که برای پرستاران در نظر گرفته شده بود، شایسته گروه پرستاری نبود و در این خصوص بهتر بود استانداری اصفهان برای محل اسکان پرستاران ورود پیدا می کرد و امکانات موجود استان اصفهان در اختیار سازمان نظام پرستاری و این جشنواره قرار می داد.

عضو شورای عالی با اشاره به برگزاری این جشنواره در سال های آینده بیان کرد: مناسب است برای برگزاری چنین جشنواره هایی در سال آینده از همین الان بودجه ای در نظر گرفته شود. زمانی که برای حجم عظیمی از پرستاران چنین جشنواره ای برگزار می شود قطعا هیئت مدیره‌ها به تنهایی نمی‌تواند از پس آن بر بیایند و نیاز است وزارت بهداشت و وزارت کشور به طور مستقیم برای بهتر و باشکوه تر برگزار شدن این جشنواره‌ها ورود کنند.

رمضانی بیان کرد: برای پرستارانی که در این جشنواره ورزشی شرکت کردند، یک مبلغ ناچیزی در نظر گرفته شد که شایسته است همان مبلغ هم از آنها دریافت نشود زیرا این عزیزان در دوران کرونا تلاش و ایثار زیادی را به خرج دادند.

عضو شورای عالی نظام پرستاری تصریح کرد: در پایان جا دارد از تمام تلاش همکاران سازمان نظام پرستاری، وزارت بهداشت ، هیئت مدیره اصفهان و شیما صفارزاده رئیس هیئت مدیره اصفهان تشکر ویژه ای کنم.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: